Sportmarketing

Sponsoring kan een sterke manier zijn om uw bedrijf of product in de markt te zetten. Wij bewegen ons al jaren in de wereld van sport en kunnen u dan ook adviseren op dit gebied. Een professioneel gestuurde vereniging of amateurvereniging kennen vaak een enorme kern van leden, bezoekers en andere relaties. Door sponsoring kunt u vaak op een hele goede manier uw doelgroep aanspreken. Met een goede strategie is dit veel goedkoper dan adverteren. Wij helpen uw graag met uw Strategie, concept, activatie, design en eventmanagement.

Ook (amateur)verenigingen missen vaak de kracht van de vereniging. Wij helpen verschillende verenigingen met een goede sponsorstrategie en de werving van sponsoren.

Sponsorstrategie en activatie
Onze specialisten helpen u graag met het opzetten van een goede sponsorstrategie en een activatie die uw onderneming meer leads en omzet oplevert. Wij brengen uw dienst of product op de juiste manier en op het juiste moment onder de aandacht bij de bezoekers of relaties van de vereniging.

Exploitatie commercie
Uw vereniging ziet wel kansen in nieuwe sponsoren, maar heeft niet de juiste mensen of de tijd om een goede sponsorstrategie te bedenken en uit te voeren. Onze sportmarketeer helpt u met een goede sponsorstrategie en het werven van nieuwe sponsoren.

Contact