Online marketing en advertising

De wereld wordt steeds digitaler en daarom is van voor veel bedrijven van enorm belang om een goede online strategie te hanteren. TOSS BV kan uw onderneming helpen met het ontwikkelen of aanpassen van uw webdevelopment, Zoekmachine optimalisatie, Google ads, Facebook content en advertising en grafische vormgeving.

Onze specialisten helpen u graag met het behalen van meer leads en omzet door middel van online marketing. Wij zijn gespecialiseerd in:

Web development en webdesign
Wij bouwen uw website vanuit het perspectief van de gebruiker zodat uw website meer omzet en leads creëert. We kunnen dit combineren met online marketing waardoor uw website de conversies behaald die u voor ogen heeft.

 SEO
Veel van uw mogelijke klanten zoeken diensten via Google. Het is dan ook enorm belangrijk om een goede Google ranking te behalen(1e pagina). Wij helpen uw website zo in te richten dat u een goede positie in Google verkrijgt.

Online adverteren
Online adverteren is meetbaar een goede mogelijkheid voor meer leads en omzet. Onze specialisten helpen u met het opzetten van google ads(adverteren via goole) en advertenties op facebook/Instagram.

 E-mail marketing
Een bestaande klant meer producten laten afnemen of meer diensten laten afnemen is vele malen goedkoper dan een nieuwe klant vinden. Een goede e-mail marketing strategie is van wezenlijk belang. Onze specialisten helpen u met het opzetten en uitvoeren van een goede e-mail marketing campagne.

 

Contact