Onze expertises

Toss b.v. is een full-service marketingbureau gespecialiseerd in het verhogen van uw omzet. Door onze brede expertise kunnen wij een online of offline strategie ontwikkelen en uitvoeren. Alle disciplines om uw doelstellingen te behalen zijn bij ons aanwezig.

"Let the game begin"

Online marketing en advertising

De wereld wordt steeds digitaler en daarom is van voor veel bedrijven van enorm belang om een goede online strategie te hanteren. TOSS BV kan uw onderneming helpen met het ontwikkelen of aanpassen van uw website, Zoekmachine optimalisatie, Google ads, Facebook content en advertising.

Bekijk meer Contact

Webdevelopment en webdesign

Ons bureau ontwikkeld en bouwt websites. Wil jij dat jouw klanten bestellen, offerte aanvragen of contact opnemen. Wij zorgen ervoor dat uw website potentiƫle klanten aanzet tot actie. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk meer Contact

Sportmarketing

Sponsoring kan een sterke manier zijn om uw bedrijf of product in de markt te zetten. Wij bewegen ons al jaren in de wereld van sport en kunnen u dan ook adviseren op dit gebied. Een professioneel gestuurde vereniging of amateurvereniging kennen vaak een enorme kern van leden, bezoekers en andere relaties. Door sponsoring kunt u vaak op een hele goede manier uw doelgroep aanspreken. Met een goede strategie is dit veel goedkoper dan adverteren. Wij helpen uw graag met uw Strategie, concept, activatie, design en eventmanagement.

Bekijk meer Contact

Eventmarketing & management

Dit is vaak een vreemde eend in de bijt, maar een enorme kans voor uw onderneming. Eventmarketing of experience marketing is interactief en heeft daarom goede resultaten. Het biedt de klant de mogelijkheid om uw product of bedrijf mee te maken en daarom alle zintuigen te prikkelen. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van eventmarketing en eventmanagement en helpen uw organisatie dan ook graag van idee tot concept en van concept tot event.

Bekijk meer Contact

Detacheren marketeer / sales consultant

Met een brede kennis op online marketing, offline marketing, eventmarketing en sportmarketing is ons bureau erg veelzijdig. Helpt een marketeer van TOSS BV uw bedrijf krijgt u dan ook de kennis van een heel bedrijf. Hierdoor kunnen wij uw bedrijf de boost geven die nodig is voor meer leads en sales!

Bekijk meer Contact

Design en vormgeving

Veel mensen zijn visueel ingesteld en daarom is de uitstraling van uw huisstijl, advertentie, visitekaartje en merk van wezenlijk belang om de boodschap goed over te brengen. Onze vormgevers helpen u dan ook graag met het vertalen van een goede strategie in een visuele boodschap

Bekijk meer Contact