"Eventmarketing, Eventmanagement en Sportmarketing"

Rabobank indoor street soccer tournament

 

Rabobank is bekend om haar partnerschap met het hockey en het wielrennen in Nederland. Het is dus een zeer betrokken sponsor in de Nederlandse sport. De banken veranderen in sneltrein vaart. Waar je eerder de lokale bank in jouw dorp kon vinden, zie je nu alleen grote regionale locaties overblijven. Het is daardoor een grote uitdaging voor banken om wel lokale zichtbaarheid en betrokkenheid te behouden.

“Het is natuurlijk prachtig dat de Rabobank Assen en Noord-Drenthe bij ons bureau uitkomen om hen te helpen bij deze uitdaging” aldus operationeel Directeur Johan.

We hebben samen met de Rabobank een groots straatvoetbalevenement georganiseerd in de TT Hall voor de voetbalverenigingen in de regio welke een samenwerking hebben met de Rabobank. Een mooie eerste stap in de activatie van de sponsoring van de Rabobank in Assen en Noord-Drenthe.

Klant

Rabobank

Doel

 

  • Eventmarketing en management
  • Merkacitvatie

Expertise

Eventmarketing & management

Resultaat

 

  • Eventorganisatie en management voor 50 teams en 500 deelnemers.
  • Meer dan 500 enthousiaste deelnemers en meer dan 1000 ouders
  • Huisstijl ontwikkeling
  • Online en offline campagne voeren

Reactie van de klant

‘‘Namens vv Actief Eelde wil ik graag de complimenten overbrengen voor het leuke Rabo Indoor Street Soccer toernooi van gisteren in de TT hal. Onze 10 teams hebben ervan genoten. Ook het randgebeuren hield ze tussen de wedstrijdjes lekker bezig. Heel jammer dat sommige teams toch niet zijn komen opdagen, daardoor werd de poule natuurlijk minder leuk maar goed, dat voorkom je toch haast niet (spreek uit ervaring).’’